Valpar planeras till sommaren 2024

Intresserad av en valp från oss? Läs detta först

 Den lilla söta valpen växer snart upp till en stor hund med en makhöjd på 65 - 85 cm och en vikt på 65 - 90 kg. Det gör att det behövs utrymme, den behöver plats i bostaden och helst ska du ha en rymlig bil för att det ska fungera bra.


Den vuxna hunden är stor och stark och kan ha en del vakt i sig så det är viktigt att redan från start uppfostra valpen. Med en stor hund följer stort ansvar och en lydig hund gör gör hundägandet roligare för både er och hunden. Att gå kurser i lydnad på den lokala klubben är både kul och nyttigt. Där brukar det även ordnas kurser i spår och sök, något som de flesta Sankt Bernharder har näsa för och tycker är väldigt kul.


Det är också viktigt att låta hunden växa färdigt innan man ger sig på långa skogsfärder och cykelturer. Men när den har växt klart är den en underbar kompanjon på turen, gärna med en klövjeväska att packa fikat i, eller träna den till att dra vagn och pulka.

Tror du detta är rasen för dig och har tid och utrymme kan den bli en underbar vän och följeslagare 

Är du/ni intresserad av en valp härifrån? Ta då kontakt via mail eller telefon och berätta lite om dig själv baserat på följande 

Namn

Ålder

Bostad

Arbetssituation

Tid för valpen. Kommer hunden lämnas ensam och i så fall hur många timmar, kan hunden vara med på ert arbete, om inte hur löser ni det.

Erfarenhet av rasen, om inte vad gjorde att valet föll på Sankt Bernhard och har ni haft annan hund tidigare?

Finns intresse för träning och pälsvård?

Pris 20 000 Kr

 Jag säljer inte på avbetalning och har inte hundar hos fodervärd

 

 

 

planerad kull

hösten 2024

Dela den här sidan