28. dec, 2015

Ett år har gått..

Idag blir Doris ett år, tänk vad fort det går. Hon är ett litet yrväder och när vi kommer till en utställning, Moheda SBHK igår, är hon som en välskakad Pommac. Men får hon bara gå runt så lugnar hon snart ner sig och är verkligen lätt att ha med, uppför sig kanonbra i ringen. Även igår resulterade det i excellent CK och 2:a placering i Bästa Tikklassen med reserv-cert. Det är extra roligt när domaren kommer fram och säger att hon är väldigt lovande för framtiden.


Har under året också träffat nya härliga vänner i Finnland och fått hem en liten finsk flicka, Sorman Esther. Vilken härlig tjej, cool i alla lägen. Får medge att jag var lite nervöst innan för hur det skulle gå ombord på båten under så många timmar. Men alla farhågor kom på skam. Hon charmade alla, både medresenärer och personal, och när vi skulle gå och äta sov hon lugnt i hytten.


Tyvärr blev det inga valpar i år som plannerat, det är inte alltid det blir som man tänkt sig men det är bara att komma igen. Har planer för Bertha (och Kanske Olivia)
Önskar er alla ett gott nytt år, framför allt mina goa valpköpare som håller kontakt och låter mig följa mina valpa vidare i livet

Dela den här sidan