29. mar, 2022

FUCK CANCER

Att livet kan vända snabbt är väl alla medvetna om men ibland blir det lite för påtagligt. Grimms underbara matte gick bort i cancer i mitten av februari, det känns fortfarande lite overkligt, vi talades vid i telefon bara några veckor tidigare och allt var bra. Även när jag blev kontaktad av hennes dotter om att mamma var väldigt sjuk och om Grimm kunde få flytta hem till mig igen fanns en förhoppning om att allt skulle gå bra men bara några dagar senare kom beskedet att det var slut.

 Det är så orättvist att de goda inte får leva medan de onda i världen tycks ha näst intill evigt liv.

 Jonna tillhörde verkligen de goda, hon kunde glädjas när det gick bra för andra genuint och äkta något som jag nog får säga är rätt ovanligt. Hon levde för sina djur och då framför allt sin älskade Grimm. Dom gjorde mycket tillsammans men framför allt så tränade hon spår med honom vilket ledde till att han med sin fina näsa blev duktig på eftersök, i första hand på vildsvin men även älg och rådjur. Det tog hårt på Grimm när matte blev sjuk och han slutade äta, den som var hela hans värld fanns inte längre där.

 Nu har det gått drygt en månad och han är glad igen. Han har hittat en riktig kompis i Minnie, dom är båda fulla av energi och lek, matchar varandra bra. Tog idag med honom till Åseda för viktkontroll och han har lagt på sig nästan 4 kg , det är lycka.

Dela den här sidan