14. jun, 2022

Valpsug och utställningar

Det gick ju bra för Fisen på utställningen i Hässleholm och även Minnie fick en bra kritik men föll på sin höga svans och fick ett VG. Det är ju som det är och helt okej hon har ju en hög svans. 

Tanken var från början att ställa Flash både i Hässleholm, Borås och Tvååker men det stoppades av ett envist sår i tassen. Det börjar bli bättre men jag chansar inte utan det blir Fisen som får åka, till Borås i sällskap av Lagonda som ska göra debut i valpklassen och i Tvååker får Minnie nya chanser.

Det är lite tomt på valpfronten då jag inte något att para i år, tanterna börjar bli för gamla och småtjejerna är för unga än så länge. Tyvärr faller också både Frasse och Edina bort ur aveln då en av deras valpar drabbades av EP, jag får väl tacka högre makter att det var min egen valp som drabbades men det var ett hårt slag på flera plan.

Jag vår stilla valpsuget med Anitas fina kull efter Flash, där har Lovis stulit mitt hjärta men jag har hundar så det räcker så hon får glädja någon annan tyvärr 😉

Dela den här sidan